Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Smart Delta Drechtsteden: hét nieuwe merk voor Drechtsteden

De OKA behartigt de lokale én regionale belangen van de Alblasserdamse ondernemers.

Afgelopen 2 november was de OKA prominent aanwezig tijdens de eerste kwartaalbijeenkomst van Smart Delta Drechtsteden. In de vorm van een aantal OKA-leden in de zaal alsook met de OKA-voorzitter als één van de panelleden.

De Drechtsteden gaan vanaf nu verder onder een nieuwe naam en merk: Smart Delta Drechtsteden. Smart Delta Drechtsteden staat voor een nieuwe en slimme manier van samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Ontstaan uit de zeven Zuid-Hollandse gemeenten aan het water die samen een unieke delta vormen. Samenwerken en krachten bundelen tussen Alblasserdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Nieuw-Lekkerland en Hardinxveld-Giessendam bestaat al jaren.

En dat kan én moet nog beter! Resultaatgericht, in wisselende verbanden, met respect voor elkaars identiteit, maar altijd langs de weg van een gezamenlijk punt en een plan.

Met Smart Delta Drechtsteden gaan we verder: handen uit de mouwen, nuchter doorgaan en bouwen. En gaan we voor meer woningen, extra banen, betere bereikbaarheid en nieuwe energie.
Samen slim vooruit!

Meer weten over Smart Delta Drechtsteden? Ga naar smartdeltadrechtsteden.nl.