Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Haven 10-daagse

Haven-10-daagse

Evenementen 2021
De Haven-10-daagse van 10-19 september belooft een groots heropeningsevenement te worden. Een echte ‘best-off’, van, voor en door Alblasserdammers. Er is in de afgelopen weken al de nodige interactie geweest met ondernemers in Alblasserdam vanuit de verschillende Comités. Als u mee wilt doen met en rondom één van de activiteiten zoals b.v. de Paardenmarkt, Avondvierdaagse of Havenfestival laat u vooral horen.

Bijdrage
Vanuit de verschillende evenementen zullen ook sponsoracties op touw worden gezet.
We begrijpen dat dit normaal meer gespreid over het jaar is en nu allemaal in een korte periode valt. De SFEA (Stichting Fondsenwerving Evenementen Alblasserdam) wil hierin graag een coördineerde rol spelen om te zorgen dat alle evenementen een financieel gezonde editie kunnen draaien. Natuurlijk zijn we warm pleitbezorger voor directe ondersteuning van de evenementen die u wilt ondersteunen, maar als u dit meer centraal wilt laten lopen kan dit ook via het SFEA.

Toekomst
Binnenkort bespreekt het SFEA de voornemens ten aanzien van het evenementenbeleid naar toekomst toe ook met de ondernemersverenigingen in Alblasserdam: de OKA en OV De Noord. We willen kijken hoe we nog beter mooie lokale evenementen kunnen gaan faciliteren en u als ondernemer het juiste podium kunnen aanbieden.

Contact
De Haven-10-daagse heeft tot doel Alblasserdammers en lokale ondernemers te verbinden. Uw aandeel in het succes is onmisbaar. Wij bevelen de activiteiten en programma-onderdelen van harte in uw aandacht aan,“Koop lokaal!, steun onze evenementen”. Wilt u centraal sponsoring doen naar de evenementen of heeft u meer ideeën of suggesties?
Neem dan contact op met Wiebe van Bockel via: wvvanbockel@voerman.com