Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Webinar Drechtsteden Bereikbaar

This event has ended

Op 9 april organiseren we vanuit Zuid-Holland Bereikbaar een webinar voor bedrijven waarin we een overzicht geven van de hinder en verwachte impact. Zo wordt er gewerkt aan de A27, de Heinenoordtunnel en zijn er in de zomer meerdere afsluitingen op de A15. We praten de bedrijven op interactieve wijze bij over de geplande hinder voor de komende twee jaren en gaan we in gesprek om de alternatieven te bespreken.

Hierbij de link: https://www.zuidhollandbereikbaar.nl/over-ons/agenda/webinar-drechtsteden-en-alblasserwaard-alle-werkzaamheden-en-alternatieven-in-1-uur

We hebben het al enkele jaren over de grote onderhoudsopgave in onze provincie aan wegen, tunnels en bruggen die directe impact hebben op de bereikbaarheid in de regio Drechtsteden en Alblasserwaard. Denk aan de A27, de Heinenoordtunnel en er zijn in de zomer meerdere afsluitingen op de A15.
Daarnaast rijdt het openbaar vervoer met een afgeschaalde dienstregeling, vanwege personeelstekort. Daardoor is het bijvoorbeeld voor veel stagiaires zonder rijbewijs een steeds grotere uitdaging om hun stageplek te bereiken.

De regio Drechtsteden en Alblasserwaard staat dan ook voor een uitdaging: hoe kunnen we samen de bereikbaarheid op een duurzame manier op peil houden?

Meld je aan!

Bereikbaarheid is een randvoorwaarde voor een sterk economische regio. Steeds vaker spreken we bedrijven die ‘last’ hebben van files en tijd verliezen aan stil staan. Sta jij en jouw werknemers ook steeds vaker stil? En ben je benieuwd naar hoe het anders kan? Kom dan naar ons webinar en laat je in 1 uur informeren, inspireren en ga met ons in gesprek. Aanmelden kan via info@zuidhollandbereikbaar.nl of de link op de website www.zuidhollandbereikbaar.nl

Programma

15:00 – 16:00

Alle werkzaamheden en alternatieven op een rij

Onze mobiliteitsadviseur Anna Schouten en haar collega’s van Zuid-Holland Bereikbaar bespreken in dit uur: de aankomende werkzaamheden in 2024 en 2025 in de regio en hoe we met onze aanpakken (logistieke) bedrijven kunnen ondersteunen om de hinder te beperken.