Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Seminar Data Value Drechtsteden

This event has ended

Measure = Treasure

Artificial Intelligence en Data Value zijn de nieuwe trends in de digitale transitie. Voor veel ondernemers nog een container begrippen. Data Value Drechtsteden (DVD) is een innovatieproject van de Duurzaamheidsfabriek en Werkgevers Drechtsteden waarin MKB bedrijven uitgenodigd worden op zoek te gaan naar de waarde van gegevens binnen en buiten hun bedrijf. In het seminar Measure=Treasure op 20 september wordt daarvoor een aanzet gegeven.

Naast de digitalisering van hardware worden ook de onderliggende processen steeds meer bepaald door algoritmes die gebruik maken van grote hoeveelheden gegevens. Big Data, machine learning, Internet of Things, Artificial Intelligence en Blockchain het zijn nieuwe technologieën waar ondernemers mee om moeten leren gaan en die disruptief kunnen zijn voor jouw bedrijf. Wat je nu nog op de traditionele wijze doet, kan binnenkort door een digitalisering zijn overgenomen en ben je als onderneming overbodig. Als onderneming weet je veel van jouw klanten en toeleveranciers en zijn data een verborgen schat voor innovatie en transformatie. Meten is dus niet langer alleen weten maar heeft veel waarde. Ondernemers moeten dus hun kennis en kunde leren vernieuwen.

Na de inloop vanaf 8.30 uur zal Daan Wortel (directeur Duurzaamheidsfabriek) om 9.00 uur het seminar openen. Vervolgens wordt de toon gezet door de keynote speaker Danny Mekić, innovator en boardroom-adviseur over toekomststrategie, innovatie & digitale transformatie. Voor het verdere programma en om u aan te melden voor deze bijeenkomst, kunt u terecht op https://www.duurzaamheidsfabriek.nl/agenda/seminar-data-value-drechtsteden/