Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Regio bijeenkomst Federatie

Drechtsteden in de ban van ……..DOORPAKKEN!

Op dinsdag 11 april kunnen we op regionaal niveau netwerken, want dat is de bijeenkomst van alle ondernemersverenigingen die bij de Federatie zijn aangesloten. Voor de leden van de OKA een thuiswedstrijd, want de bijeenkomst is dit jaar in ons “eigen” Landvast.

• Na de inloop om 16.30 uur met koffie/thee volgt een inhoudelijk programma van 1,5 uur. Daar maken we o.a. zichtbaar wat de Federatie nu betekent voor jou als Alblasserdamse ondernemer. En we hebben natuurlijk interessante gastsprekers.
• Het inhoudelijke programma wordt traditiegetrouw gevolgd door een informeel diner. Met juist de mogelijkheid bij te praten én kennis te maken met andere regionale ondernemers.
• Vorig jaar, net na de laatste coronamaatregelen, waren er 260 ondernemers aanwezig. Voor jou als OKA lid is de bijeenkomst dit jaar een thuiswedstrijd: het evenement vindt plaats in Landvast. Oproep: laat je hier als Alblasserdamse ondernemer(s) massaal zien!
• Aanmelden is verplicht: hiervoor ontvang je binnenkort een link. Uiteraard is deze bijeenkomst gratis voor jou als OKA-lid.
Zet datum en tijdstip – dinsdag 11 april vanaf 16.30 uur – nu alvast in je agenda.