Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

OKA Bijeenkomst: Speeddaten! Wie ben jij en wie ben ik?

This event has ended

De afgelopen periode hebben we een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. Navraag onder alle leden heeft duidelijk gemaakt dat er behoefte bestaat om elkaar beter te leren kennen. Niet alleen voor de gezelligheid maar juist met name op het zakelijke vlak. En hierin een verdiepingsslag te maken. Naast het (opnieuw) kennis maken staan jouw bedrijf en kennis deze bijeenkomst ook op de agenda.

We gaan daarom actief met elkaar aan de slag. Voor een maximaal resultaat willen we jullie vragen om allemaal aanwezig te zijn. Tijdens het diner kunnen dan beter met elkaar kennis maken. Tevens is er gelegenheid om burgemeester Jaap Paans te groeten.

Kom je als OKA-lid naar een bijeenkomst, dan mag je altijd een collega meenemen die werkzaam is binnen hetzelfde bedrijf. Dit is dan gelijk een mooie gelegenheid om ook jongere collega’s te laten kennis maken met de OKA. Wil je een introducé meenemen die bij een ander bedrijf werkzaam is; neem dan contact op met één van de bestuursleden via info@ondernemerskringalblasserdam.nl.