Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Actie Ondernemersfonds Alblasserdam rondom gebeurtenissen 6 mei jl

Beste (mede) ondernemer,


Vrijdag 6 mei werd ons dorp getroffen door twee heftige incidenten. Op één dag verloren vier jonge mensen in Alblasserdam het leven en raakten twee mensen ernstig gewond. Bij een aanrijding tussen een scooter en een auto bij het Molenpad
overleden twee jonge vrouwen. Bijna 10 uur later werden we opgeschrikt door een vreselijk schietincident bij zorgboerderij Tro Tardi aan de Molensingel. Daarbij kwamen twee mensen om en raakten twee anderen ernstig gewond.

Omzien naar elkaar
Als ondernemers staan we midden in de samenleving en zijn erg betrokken bij de recente gebeurtenissen. We hebben de behoefte om gezamenlijk een (financiële) bijdrage te leveren. Dit sluit ook goed aan bij de oproep van burgemeester Paans om in deze moeilijke periode om te zien naar elkaar.

Geld inzamelen voor de slachtoffers
De stichting Ondernemersfonds Alblasserdam heeft een rekeningnummer opengesteld. Hierop kunnen ondernemers hun
bijdrage doneren. Het opgehaalde geld wordt onder meer ingezet om de slachtoffers te begeleiden, monumentjes op te richten en herstelwerkzaamheden bij de zorgboerderij te verrichten.

Doet u ook mee?
Als ondernemers onder elkaar rekenen we op jullie. U kunt uw bijdragen overmaken op rekeningnummer NL53 INGB 0007 383191 tnv Stichting Ondernemersfonds Alblasserdam

Bij voorbaat heel hartelijk dank.
Met vriendelijke groeten,
Arjan van Es, Dick Bovekerk en Piet Hoogendoorn